Stimați Colegi,

Vă urăm bun venit la Cea de-a 13-a Ediție a Conferinței Naționale Zilele Medicale "Vasile Dobrovici" cu tema "Operația cezariană și metroragii în ginecologie" și la Cel de-al 4-lea Congres al Societății Române de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie.

Vă întâmpinăm cu aceeași ospitalitate și căldură, într-o ambianță elegantă și modernă, și dorim să vă oferim o manifestare științifică și socială memorabilă. Avem convingerea că lectorii de exceptie din lume pe care i-am invitat și de această dată împreună cu participarea tuturor specialiștilor români vor satisface așteptările Dumeavoastră.

În cadrul manifestărilor va avea loc și un curs aprobat ISUOG cu tema: Ultrasound and other advanced techniques in prenatal diagnosis: What are the new rules?


Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și vă încurajăm să trimiteți cât mai multe lucrări care vor fi selecționate ca prezentări orale și postere. Avem certitudinea că prin Dumneavoastră vom reuși să facem din acest eveniment un succes și o tradiție.

Vă aşteptăm cu drag,

Preşedinte Conferinţă

Prof. Dr. Ştefan Buţureanu

 

Co-președinți Congres SRUOG

Prof. Dr. Radu Vlădăreanu, Prof. Dr. Mircea Onofriescu